Get Adobe Flash player
Menü

Ahlborn ALMEMO 500 adatgyűjtő

Az ALMEMO 500 adatgyűjtő egy teljesen egyedi készülék a mért adatok feldolgozásának területén. Kezelése 8″-os tablettel történik, előre telepített alkalmazás segítségével. Ezen kívül a beépített WiFi hozzáférési pontnak köszönhetően egyszerre több felhasználó számára is lehetséges a hozzáférés az adatgyűjtő készülékhez. Természetesen meglévő WiFi vagy LAN hálózathoz is csatlakozhat a készülék a vállalati hálózaton vagy VPN-en keresztül.

almemo_500

A mért adatok megjelenítésén felül az ALMEMO 500 és a csatlakoztatott érzékelők konfigurálása is elvégezhető a tablet segítségével. A szigetelt és független mérő bemeneti csatlakozóknak köszönhetően érzékelők széles skálája csatlakoztatható a készülékhez. Az alapkivitel 20 mérő bemeneti csatlakozóval rendelkezik. Az új D7 szenzor generáció akár 10 csatornát is képes kezelni egy bemeneti csatlakozón. Az adatgyűjtő egyszerre 4000 mérési művelet elvégzésére képes másodpercenként.

almemo_500_tablet

A mért értékek megjelenítése lehetséges egyenként, táblázatos formában, szabadon konfigurálható kijelzőn vagy vonaldiagramként. Korábbi mérési eredmények betöltése lehetséges akár mérési művelet közben is. A rendszerüzenetek megjelenítésére 0,82″-os OLED kijelző szolgál. A mért adatok exportálása a WinControl szoftverrel vagy Excel-en keresztül is lehetséges. A beépített 3 GB memória a mérés felbontásától függően akár 600 millió mért érték tárolására alkalmas. A készülék üzemeltetése lehetséges hálózatról vagy akkumulátorról is. A tabletet (beleértve tartóját) és az alkalmazást tartalmazza a szállítási terjedelem. Mindent egybevetve, a felhasználási területtől független adatgyűjtő az elérhető legfejlettebb csúcstechnológiás megoldás a rugalmas és minőségi ALMEMO mérési technológia keretei között.

Katalógus letöltése: http://eszkoz.senselektro.hu/cathalog/ahlborn_almemo_500e.pdf