Get Adobe Flash player
Menü

Mérleg részletező

merlegSTX422
Gyártó: Ohaus
Katalógus
Méréshatár: 420 g
Felbontás: 0.01 g

Az új standard a laboratóriumi és ipari mérésben – új generációs Scout mérlegek

Ideális a laboratóriumi és ipari felhasználáshoz, az OHAUS Scout mérlegek egyszerű használattal, színes érintőképernyővel és kecses formatervvel érkeznek, mely lehetővé teszi a mérlegek egyszerű raktározását. Kiváló teljesítmény, gyors stabilizációs idő és magas felbontás teszik a Scout mérleget tökéletes választássá a széleskörű felhasználásra. Az egyedi túlterhelés elleni védelem és a flexibilis interfész kapcsolatok csak növelik a Scout mérlegek értékét.

 

Standard tulajdonságok:

 

• Gyors és hatékony navigáció, kezelés az informatív, színes érintőképernyőnek köszönhetően

 

A nagyméretű, rezisztív színes érintőképernyő lehetővé teszi a mérleg egyszerű, intuitív kezelését. A logikusan rendezett ikonok, menü struktúra leegyszerűsíti a mérleg használatát.

 

• Gyors stabilizációs idő, magas felbontás, kiváló ismétlőképesség és megbízható eredmények Az 1 másodperc közeli stabil eredmények növelik bármely részleg hatékonyságát. A felhasznált csúcsminőségű mérési technológia kiváló ismétlőképességet és mindig megbízható eredményeket biztosít.

 

• Egyedülálló túlterhelés elleni védelem és egyszerű raktározás, időtálló konstrukció A kiváló beépített túlterhelés elleni védelem a névleges méréshatár tízszereséig védi a mérőcellát. A vékony formaterv pedig egyszerű, kis helyigényű raktározást tesz lehetővé.

 

• Többféle kapcsolódási lehetőség és felhasználói nyelv

 

A Scout mérlegek több mérési módot kínálnak, melyek a legkomplikáltabb mérési feladatokat is leegyszerűsítik. A magyar nyelvű menü pedig egyszerűsíti a kezelést.