Get Adobe Flash player
Menü

Mettler-Toledo Densito 30PX

Professzionális kézi sűrűségmérő

A kezelése egyszerű – csak merítse a mintába a mintavevő csövet, húzza meg a ravaszt és olvassa le a végeredményt a kívánt mértékegységben!

Tippek és tanácsok sűrűségméréshez Densito kézi sűrűségmérővel

Jellemzők és Előnyök

Hőmérséklet kompenzáció: A pontos sűrűségmeghatározáshoz az eredményt korrigálni kell a hőmérséklet szerint. A Densito nem csak a minta hőmérsékletét méri nagyon pontosan, hanem választási lehetőséget biztosít a korrekciós együtthatók között minden mérés elején. Ez teszi egyszerűvé a különböző típusú minták gyors mérését.

Jól látható mérőcella: A helytelen eredmények leggyakoribb oka a légbuborékok keletkezése vagy a mérőcella szennyeződései. A Densito cellája mindig tisztán látható. A potenciális problémák egy pillantással felfedezhetők.

Irányított mintavétel: A Densito sűrűségmérővel a mintázási sebesség a a feladathoz állítható: Lassú mintavétel a bonyolult mintákhoz a légbuborékok keletkezésének elkerülésére vagy nagyon gyors mintavétel a a cella alapos öblítésére.

Külső mintavétel: A mintavétel nagyon nehéz nagy viszkozitású vagy könnyen gáztalanodó minták esetében. Ilyen esetekben a Densito lehetővé teszi külső fecskendő használatát.

Egyszerű nyelvű kijelző: A háttérvilágítású pontmátrixos kijelző az eredményeket nagy számjegyekkel mutatja és egyszerű nyelvezetű könnyen navigálható felhasználói kijelzővel rendelkezik.

Könnyen elsajátítható: A piktogramos billentyűzetnek köszönhetően a Densito egyszerűen használható.

Átfogó eredmény memória: A Densito akár 1100 eredményt – beleértve a minta azonosítóját, mértékegységet, hőmérséklet kompenzációs együtthatót, dátumot és időt képes tárolni.

Továbbítsa adatait: Bármikor szabadon továbbíthatja az adatokat (a berendezés azonosítójával együtt) PC-re vagy nyomtatóra infravörös interfészen keresztül. A PC szoftver a berendezéssel együtt érkezik.