Get Adobe Flash player
Menü

Roncsolásos anyagvizsgálat Zwick/Roell

 Rövid áttekintés a Zwick/Roell csoportról

A több, mint 150 éves Zwick/Roell név ma már egyet jelent a kiváló szakértelemmel, innovációval, minőséggel és megbízhatósággal az anyagok és alkatrészek vizsgálata terén. Ügyfeleink a Zwick anyagvizsgáló berendezésekre támaszkodnak, mert mi világelsők vagyunk a statikus vizsgálatok területén és jelentős növekedéssel rendelkezünk a dinamikus, fárasztó vizsgálati rendszerek területén is. A cégcsoport nem kis célt tűzött maga elé: egy kínálatban egyesíteni a teljes roncsolásos anyagvizsgáló eszközöket. Több mint száz évre visszavezethető múltja azonban kellő tapasztalatot biztosít egy ilyen komoly követelmény teljesítésére is. A számok ugyanezt jelzik: a vállalat forgalma 2012-ben elérte a 189 millió Eurót.

Innovatív termékfejlesztéssel, széles termékpalettával, az egész világra kiterjedő kiszolgálással, testre szabott megoldásokkal rendelkezünk – több, mint 20 iparágban –  a kutatás-fejlesztés és minőségbiztosítás területén. Vizsgáló szoftverünk, a testXpert kidolgozásának legfontosabb szempontjai a könnyű kezelhetőség, a teljesfokú funkcionalitás, és a költséghatékonyság volt.
Ez a program megérdemli szlogenjét: “Az első intelligens vizsgálószoftver!”.
Több, mint 1150 alkalmazott, a németországi Ulmban lévő gyár, az amerikai és ázsiai kontinensen lévő kirendeltségek, valamint az 56 országban lévő képviselet biztosítja a legjobb termék -és szolgáltatási minőséget. Ma a Zwick / Roell csoport Európa vezető forgalmazója, technikai fejlesztései egyedülállóak, termékkínálata pedig messze a legbővebb és legrugalmasabb ezen a területen.
A Zwick/Roell termékek magyarországi kizárólagos forgalmazója és hivatalos márkaszervize a Senselektro Kft immár több mint 25 éve.

A megfelelő berendezés kiválasztásához a kategóriák szerinti bontás és az iparági katalógusok állnak rendelkezésre.

ZHV30-A_01 RKP450_04
Szakítógép Dinamikus vizsgálógép Keménységmérő Ingás ütőmű
03_ZW_EM_147400_SM_tCII_NM_01_FO_08 Aflow_Bediener_03 03_ZW_EM_147400_SM_tCII_NM_01_FO_08 Xforce-Family_abAug12_03
Modernizáció Folyásindex mérő Használt készülékek XForce erőmérő cella
makroXtens_Detail_08  Federschraub-PH_20N-8135  ho_klima  HIT230F_Kunststoff_02
Nyúlásmérő Befogók és szerszámok Hő-és klímakamra Ejtőmű