Get Adobe Flash player
Menü

Hidraulikus

Hidraulikus befogók: jellemzők

31a1978688

Z250_SN_tCII_Pruefraeume_Schiebetuer_Anwender_04

a37b626639 Hydraulik-PH_2000kN_up

 

 

 

 

 
A hidraulikus befogók elsődleges felhasználására akkor kerül sor, amikor a vizsgálati erő eléri, avg meghaladja az 50 kN-t és emiatt nagy szorítóerő szükséges (10 kN-tól 2000 kN-ig). A szükséges szorítóerő állítható és nagy pontossággal megismételhető.

  •   Pontosan meghatározható szorítóerő az érzékeny anyagok vizsgálatához is alkalmas
  •  A Zwick „Force Constant Hold” rendszere folyamatosan figyeli a befogás közben fellépő erőket és megvédi a mintát az esetlegesen fellépő húzó vagy nyomó befolyásolástól. Mivel ez a rendszer a befogás során működik, ezért a mintában nem történik semmilyen változás, így a vizsgálat megismételhetősége sokkal javul.
  •  A befogási és szakítási erő közötti arány egyedileg állítható, ezzel biztosítva azt, hogy a minta biztonságosan befogható legyen a teljes vizsgálat során (a legnagyobb szakítóerőhöz tartozóan körülbelül kétszer akkora szorítóerő szükséges).

Hidraulikus befogók
Tudjon meg többet a Zwick/Roell hidraulikus befogókról

 

  • munkahengerrel rendelkező hidraulikus befogók
  • hidraulikus befogók rövid befogási hosszhoz
  • hidraulikus befogók „body over wedge” működési elvvel

Hidraulikus befogókhoz vezérlő egységek
A Zwick/Roell hidraulikus befogókkal összekötve ezek a rendszerek akár 250kN-ig is használhatók. Az összes vezérlő megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, vészleállítóval és kiszabadító móddal rendelkeznek.