Get Adobe Flash player
Menü

100%-os biztonság

Az Allround sorozat magas szintű védelmet biztosít a felhasználónak, az eredményeknek, a mintának és a teljes rendszernek. Csakis a legkorszerűbb biztonsági követelményeknek megfelelő gépek kerülhetnek ki a Zwick gyárból. Az összes vizsgáló berendezés megfelel az EC Machinery Directive előírásainak.

Beépített biztonságDruck

A felhasználó, a minták, a vizsgálati adatok és az egész rendszer maximális biztonságát az elektronikai és mechanikai biztonsági elemek és a szoftver alapú biztonsági rendszer garantálja.

A kétcsatornás biztonsági kör, ami magában foglalja a Vészleállítót, keresztfej megállítókat, az összekapcsolt kiegészítőket és a kezelő mód választót biztosítják a maximális biztonságot. A CE előírásoknak megfelelően a gépek elektronikusan lezáródó biztonsági védőajtóval láthatók el. Természetesen csakis a legmagasabb minőségű biztonsági alkatrészekből épül fel a gépünk, amik megfelelnek a legszigorúbb biztonsági és ipari szabványoknak (ISO/IEC 60947).

Jövő garantáltDruck

A moduláris felépítésnek köszönhetően a vizsgáló berendezés bármikor ellátható a szükséges biztonsági elemekkel. Ezen túlmenőleg a testControl II elektronika kompatibilis a Zwick szoftverek következő generációjával. A Zwick a vizsgálógép gyártását megszűnően is legalább 10 évig garantálja az alkatrész ellátottságot.

Felhasználói biztonságDruck

Intelligens biztonsági funkciók, ipari biztonsági technológia, választható felhasználói módok és az EC Machinery Directive megfelelő felépítés a felhasználó maximális biztonságát teszik lehetővé.

AdatbiztonságDruck

testXpert® II garantálja a maximális biztonságot a felhasználói adatoknak és vizsgálati eredményeknek. A vizsgálati eredmények manipuláció elleni védelmét az intelligens felhasználókezelő, átfogó elérhetőség és a kibővített nyomon követhetőség (‘Expanded Traceability’ ) biztosítja.

Minta biztonságDruck

Aktív szenzor figyelés, erő korlát, intelligens erő emelkedés figyelő és erő kinullázó vezérlés a testXpert® II szoftverben megóvja a mintát az elfogadhatatlan túlterhelések elől.

Az intelligens szenzor felismerő rendszer a tesztkörnyezeti kombinációval összhangban megóvja a berendezést az esetleges határértékek túllépésétől. Továbbá az új rendszer teljes  felügyelet biztosít a rendszer fölött és megelőző javaslatokat is szolgáltat.