Get Adobe Flash player
Menü

Modern terhelőkeret

Az új Allround sorozatnál minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy mérései megbízhatóak legyenek, ugyanis a terhelőkeret, elektronikai és az egyéb kiegészítők tökéletes együttműködésben vannak.

Az összes összetevőt a Zwick házon belül fejleszti , felhasználva a több mint 150 éves tapasztalatát az anyagvizsgálat terén.

 Terhelő keret üreges profillal és precíziós megvezetésselHohlkammerprofil_Praezisionsfuehrung

Az asztali kivitelű vizsgáló beredendezések egyedi, szabadalmaztatott nagy merevségű terhelőkerettel rendelkeznek.  A hosszú megvezetések teszik lehetővé a magas precizitású keresztfej mozgást. A T hornyú kiegészítőknek köszönhetően a minta pozicionálása sem okoz problémát.

 Mechanikai modularitásMechanische_Modularitaet

A rugalmas „plug and slot” rendszer lehetővé teszi, hogy bármikor cserélhetőek legyenek a befogók, közdarabok, amik így a vizsgálatok széles skáláját biztosítják ugyanazon vizsgáló berendezéssel.

Két munkatérZ250_SN_tCII_Pruefraeume_Schiebetuer_Anwender

Az egyedi igényeknek megfelelő kialakítás szükségtelenné teszi a vizsgáló feltétek cseréjét, vagy egy második berendezés megvételét. Akár egy erőmérőcella is elegendő az egész berendezés számára.

Xforce erőmérőcellákXforce_Family

A cellák rendkívüli túlterhelésnek is ellenállnak. Az Xforce erőmérőcellák csakis a Zwicknél elérhetők, melyek teljes mértékben kiküszöböli az oldalirányú és torziós erőket, így adva a lehető legpontosabb eredményeket a vizsgálat során.

Meghajtó és motor technológiaAC-Antriebstechnologie

Az Allround sorozat extrém tartós meghajtó rendszerrel rendelkezik, ami karbantartás mentes, digitálisan vezérelt AC meghajtással rendelkezik. A Hiperface® motor visszajelző rendszer garantálja a maximális keresztfej elmozdulás felbontást.