Get Adobe Flash player
Menü

Új METTLER TOLEDO Densito kézi sűrűségmeghatározó készülékek

Megérkezett a METTLER TOLEDO új hordozható kézi sűrűségmérő családja, a Density2Go.

densito_01

A készülékek egyaránt alkalmasak laboratóriumi és helyszíni alkalmazásra. A világos, színes kijelző könnyedén leolvasható kül- és beltérben egyaránt. Egyszerű kezelést biztosít továbbá a készülék kis tömege és ergonomikus kialakítása. A mérések pontosságát a teljes hőmérséklet tartományban hőmérséklet-kompenzációs faktorok biztosítják. A Densito Pro készülék beépített vonalkód- és RFID-olvasóval rendelkezik.

 

densito_03

A mintavételezés automatikusan, gombnyomásra történik, sebessége az adott felhasználási módnak megfelelően állítható.

densito_06densito_04

A mintavételező cső mintába helyezése után az eredmények gyakorlatilag azonnal megjelennek a kijelzőn három tizedesjegy pontossággal. Az eredmények ellenőrzését beállítható mérési határértékek segítik.

densito_05

A minták sűrűségét oszcillációs kapilláris alkalmazásával határozza meg a készülék, amely meghatározott frekvencián rezeg. Minta betöltésekor ez a frekvencia megváltozik, minél nagyobb a tömeg, annál alacsonyabb a frekvencia. A frekvencia változásából számítható ki a minta sűrűsége.

densito_02

A Densito Pro készülék segítségével a teljes munkafolyamat irányítható, minimalizálva a mérési hibákat. Az egyes minták vonalkódos vagy RFID azonosítását követően elegendő a kijelzőn megjelenő utasításokat követni.

densito_07