Get Adobe Flash player
Menü

Elektródok

Egyszerűen megbízható –Az elektrokémiai érzékelők új generációja

Elektródok laboratóriumba és terepre Ezek a szenzorok ötvözik a legújabb technológiákat és a hagyományos üvegfújást, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk pH, ORP, vezetőképesség vagy oldott oxigén méréseket végezni. Nagyfokú precizitás és megbízhatóság, valamint egyszerű karbantartás; e tulajdonságok garantálják, hogy ezek a szenzorok ideális választásnak bizonyulnak számos alkalmazáshoz. Érzékelőink kifonomultsága az INGOLD technológia közel 60 éves fejlesztési tapasztalatának eredménye.
Tulajdonságok és előnyök
Tulajdonságok és ElőnyökIparágtól és alkalmazástól függetlenül
Az új modellek teljessé teszik az InLab® kínálatát, így szélesítve a pH alkalmazások körét. Ezek lehetnek egyszerű rutin eljárások vagy speciális alkalmazások; legyen szó akár kémiai, gyógyszeripar, élelmiszeripari, kozmetikai, biológiai vagy bármely már laboratóriumi vagy gyártási lehetőségről.

A részletekért kattintson az eszköz nevére!

Gyártó Típus Név Kép
Mettler Toledo Elektród Ionszelektív és gázérzékeny elektród
Mettler Toledo Elektród Oldott oxigén mérő
Mettler Toledo Elektród OPR Redox elektródok
Mettler Toledo Elektród Vezetőképesség-mérő elektródok

pH és referencia elektródok

A pH mérés jelentőségét a METTLER TOLEDO termékskáláján elérhető termékek sokasága is tükrözi. Rendelésre készült pH-mérő rendszerekhez kínálunk teljes felszereltséget – pH-mérők, a megfelelő szenzorok, kábelek, pufferek és tisztítási megoldások.

Megbízható pH-mérési megoldások – minden problémára

A METTLER TOLEDO több megoldást is kínál a pH-méréskor leggyakrabban felmerülő problémára, nevezetesen a referencia áttörés szennyeződésére. Az már csak Önön múlik, melyiket választja: a már jól bevált ARGENTHAL™ referncia rendszert, a XEROLYT® polymer elektrolitot vagy a forradalmi SteadyForce™ referencia rendszert.

Szenzor kínálatunk minden igényt kielégít:

  • Rutin pH elektródok: az ismétlédő mérések állandó kísérője.
  • Professzionálisl pH elektródok: technológiai csoda; ezek az elektródok szinte a fizika törvényeinek fittyet hányva birkónak meg a legbonylultabb mintákkal is.
  • InLab® specialists: semmi sem lehetetlen – tartsa kezében az irányítást akkor is, ha extra körülményekkel kell szembenéznie.
  • Gazdaságos pH elektródok: robosztus és kedvező árú – kiváló ár-érték arány.

Ragadós minták – nem jelentenek problémát a forrdalmi InLab®Viscous számára

Az InLab®Viscous-t kifejezetten olyan pH mérésekre tervezték, ahol nagyon ragadós a minta. A SteadyForce™ referencia rendszer garantálja az elektrolit folyamatos kiáramlását még a legragadósabb, legtapadósabb minták estén is, mint pl; kozmetikumok, festékek vagy gyanta. Az InLab®Viscous számára a legproblémásabb minták vizsgálata is gyerekjáték.

Gyártó Típus Név Kép
Mettler Toledo Elektród InLab Deluxe üveg pH-elektródok
Mettler Toledo Elektród InLab pH gazdaságos elektródok
Mettler Toledo Elektród InLab pH specialists
Mettler Toledo Elektród InLab Prémium 3 az 1-ben elektródok
Mettler Toledo Elektród Különálló pH és referencia elektródok
Mettler Toledo Elektród LE pH elektródok
Mettler Toledo Elektród RedCap pH elektródok