Get Adobe Flash player
Menü

videoXtens

videoXtens®videoXtens_16

A videoXtens® nyúlásmérő alkalmas olyan anyagok nyúlásmérése, amelyeket érintéses nyúlásmérővel nem lehetne megmérni  A nyúlásmérő nagy felbontással rendelkezik és alkalmas szakító és nyomó vizsgálatokra bármilyen műanyagon, fémen, gumin, kompoziton és filmen vagy fólián. Lehetséges az r-értékek meghatározása az ISO 10113 és ISO 10275 szabványok szerint. Az ISO 6892-1 szabvány is támogatja ezen nyúlásmérőt.
A videojel feldolgozás valós időben történik. A jelöléseket automatikusan érzékeli a nyúlásmérő és ezek elmozdulását a mérőelektronika dolgozza fel.

A videoXtens előnyei:

  •     A vizsgálati körülményekhez megfelelően beállítható fényerősség (beeső fény/ háttérfény). Akár egyszerre meghatározható a nyúlás és a keresztmetszet csökkenés is. Nincsen szükség további jelölők használatára a      keresztmetszet mérés során. A keresztmetszet mérhető egy vagy több ponton is, teljes mértékben megfelel az ISO 6892-1 szabványnak és teljesíti az r-értékek mérésénél az ISO 10113 és ISO 10275 szabványt.
  •     A VideoXtens használható nyomó és hajlító vizsgálatokhoz
  •     A mérési terület mérete változtatható
  •     Automatikus mérési hossz felismerés
  •     A szabadalmaztatott mintafelismerő eljárásnak köszönhetően nem szükséges azon anyagokat megjelölni, amelyek felszínén valamilyen minta azonosítható.
  •     A testXpert II mérőszoftverhez való csatlakoztatás nem igényel további hardware-t

videoXtens®

videoXtens® -DE