Get Adobe Flash player
Menü

Allround-Line

Az új Allround sorozat – A tökéletes rendszer az Ön egyedi teszt követelményeinek

A Zwick új Allround sorozata új követelményeket állít fel az anyagvizsgálat területén. A sorozat minden egyes elemét házon belül fejlesztették, a gyártás és az összeszerelés is a Zwick ulmi központjában zajlik. Az Allround vizsgálógépek 5 kN-os méréshatártól érhetők el, álló vagy fekvő kivitelben az Ön igényeinek megfelelően.

Az új Allround sorozat alkalmas az összes felmerülő vizsgálat elvégzésére. A sorozat gépei egyaránt alkalmasak minőség ellenőrzési feladatok ellátására és kutatás-fejlesztésre is. A gépet egyedülivé teszi a sokoldalúsága.

Modern terhelőkeret

Az új Allround sorozatnál minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy mérései megbízhatóak legyenek, ugyanis a terhelőkeret, elektronikai és az egyéb kiegészítők tökéletes együttműködésben vannak.

Az összes összetevőt a Zwick házon belül fejleszti , felhasználva a több mint 150 éves tapasztalatát az anyagvizsgálat terén.

Tovább

Magas szintű kényelem a használat során

Az ergonómia területén is nagyot alkotott a Zwick az új Allround család tervezése során. A gépek az egyedi igényeknek megfelelően láthatók el kiegészítőkkel – a moduláris felépítésnek köszönhetően csak akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

Tovább

100%-os biztonság

Az Allround sorozat magas szintű védelmet biztosít a felhasználónak, az eredményeknek, a mintának és a teljes rendszernek. Csakis a legkorszerűbb biztonsági követelményeknek megfelelő gépek kerülhetnek ki a Zwick gyárból. Az összes vizsgáló berendezés megfelel az EC Machinery Directive előírásainak.

Tovább

Innovatív testControl II elektronika

Az új testControl II mérő és szabályzó elektronika ideális alapot kínál a precíz, megismételhető vizsgálati eredményekhez. Lenyűgöző funkciós sorával rendelkezik az eszköz: új meghajtó vezérlés, nagy frekvenciájú adattovábbítás, moduláris felépítés, magas biztonsági szint.

Tovább

Katalógusok:

Allround-Line materials testing machines and testControl II electronics

Allround-Line Material-Prüfmaschinen und Elektronik testControl II – DE

Allround asztali szakítógépek 5-20 kN terhelhetőségig

Allround-Line-Table_5-20kN

Allround-Line Tisch_5-20kN – DE

Allround asztali szakítógépek 30-100 kN terhelhetőségig

Allround-Line Table_30-100kN

Allround-Line Tisch_30-100kN – DE

Allround padló telepítésű szakítógépek normál kivitelben:

Allround-Line-Floor_100-250kN

Allround-Line Stand_100-250kN – DE

Allround padló telepítésű szakítógépek extra magas kivitelben:

Allround-Line floor Z100 to Z250 kN SH and SE

Allround-Line Stand Z100 bis Z250 kN SH und SE – DE