Get Adobe Flash player
Menü

Ohaus

Az Ohaus cég 1907 óta foglalkozik mérleg gyártással és arra törekszünk hogy a legjobbak legyünk a  tömegmérés területén. A gyökereinktől sosem távolodtunk el, ami mindig is az volt, hogy kiváló minőségű mérlegeket kínáljunk. A termék portfóliónk nagyon tág, ezzel biztosítjuk, hogy a felső kategóriában is részt vehessünk, illetve kínálhassunk gazdaságos, könnyen használtató termékeket is.

Már több mint 100 éve az Ohaus név egyet jelent a minőségi, tartós és megbízható mechanikai és elektromos mérlegekkel és nedvesség meghatározókkal, amelyek minden iparág követelményeinek megfelelnek. A világszintű sikereink a megingathatatlan elkötelezettségünknek tulajdonítható, hogy széles skáláját kínáljuk a tömegmérőknek.

Négy elv vezérel minket abban, hogy teljes mértékben megfeleljünk az ügyfeleink elvárásainak és elérjük a tökéletességet mindenben, amivel csak foglalkozunk.

A gazdag örökségünk és történelmünk, iparági vezető szerep, termék portfólió és a szerviz támogatottság azok az értékek amelyek minket a célunk elérése érdekében vezetnek.  Ezek azok elvek, amelyeket mi csak Ohaus előnynek nevezünk.