Get Adobe Flash player
Menü

Mérlegek

A Senselektro Kft négy mérleggyártóval áll közvetlen kapcsolatban, hogy Önnek alkalmazásához illeszkedően a lehető legjobb megoldást kínálhassuk. A legmegfelelőbb mérleg megtalálásához a mérlegkereső is segítségére van.

 

Az Ohaus GmbH -ról

A cég 1907 óta foglalkozik mérleg gyártással és arra törekszünk hogy a legjobbak legyünk a  tömegmérés területén. A gyökereinktől sosem távolodtunk el, ami mindig is az volt, hogy kiváló minőségű mérlegeket kínáljunk. A termék portfóliónk nagyon tág, ezzel biztosítjuk, hogy a felső kategóriában is részt vehessünk, illetve kínálhassunk gazdaságos, könnyen használtató termékeket is.

Már több mint 100 éve az Ohaus név egyet jelent a minőségi, tartós és megbízható mechanikai és elektromos mérlegekkel és nedvesség meghatározókkal, amelyek minden iparág követelményeinek megfelelnek. A világszintű sikereink a megingathatatlan elkötelezettségünknek tulajdonítható, hogy széles skáláját kínáljuk a tömegmérőknek.

Négy elv vezérel minket abban, hogy teljes mértékben megfeleljünk az ügyfeleink elvárásainak és elérjük a tökéletességet mindenben, amivel csak foglalkozunk.

A gazdag örökségünk és történelmünk, iparági vezető szerep, termék portfólió és a szerviz támogatottság azok az értékek amelyek minket a célunk elérése érdekében vezetnek.  Ezek azok elvek, amelyeket mi csak Ohaus előnynek nevezünk.

Az Ohaus Gmbh ISO 9001 minősítéssel rendelkezik

A KERN & SOHN GmbH -ról

Gottlieb Kern 1844-ben alapította cégét és abban az időben ő gyártotta a legpontosabb mérlegeket. Az ő tevékenysége alapozta meg a nemzetközi szinten is híres, dél német mérlegek gyártását.

A  közel 170 éves tapasztalat és  a minőség iránti elkötelezettség teszi lehetővé azt, hogy a tömegmérés területén a Kern mérlegek világhírűek lehessenek. Cégünk Dél-Németországban bejegyzett, teljesen független, közepes méretű családi vállalkozás, amelyet már a hatodik generáció vezet.

A KERN & SOHN Gmbh ISO 9001 minősítéssel rendelkezik

A Sartoriusról AG-ról

A Sartorius Group nemzetközi vezető laboratóriumi és folyamat-technológiai rendszereket biztosító cég a biotechnológia és a mechatronika területén. 2009-ben a technológiai csoport árbevétele 602.1 millió EUR volt. Az 1870-ben alapított, göttingeni központú cégnek jelenleg kb. 4350 alkalmazottja van.

Legfontosabb ügyfeleink a gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszeripar és feldolgozóipar területeiről érkeznek, továbbá az állami szektor számos kutatási és oktatási intézménye is partnereink közé tartozik. A Sartorius saját termelőegységekkel rendelkezik Európában, Ázsiában, és az Egyesült Államokban, ezen kívül több mint 110 országban vannak leányvállalatai és helyi képviselői.

A Sartorius ISO 9001. szabvány szerint minősített

 

A Precisa Gravimetrics AG-ról

A cég működésére már a kezdetektől fogva jellemző a változatosság, rugalmasság és sokoldalúság, amik a siker alapjai. A Precisa következő alapvető értékeket tekintjük fontosnak: állandó innováció és az élen haladás.

A Precisa nevet világszerte ismerik és megbízható márkának tartják.  Cégünk története során folyamatosan megújult és újított, mindig élen járt a legújabb technológiák alkalmazásában különböző termékekeinkkel. A fő célunk, hogy fenntartsuk a Precia nevet a legfelsőbb kategóriában.

ohaus KERN sartorius precisa