Get Adobe Flash player
Menü

Dinamikus -és fárasztó anyagvizsgálati berendezések

Vizsgálógépek a tartósság meghatározására

A Zwick/Roell csoport széles skáláját kínálja a dinamikus anyagvizsgáló berendezéseknek. A készülékekkel elérhető erő maximális nagysága 5 és 2500kN között lehet. A csoport ugyancsak gyárt Vibroforokat, amit fárasztásos vizsgálatoknál szoktak használni. Ennek meghatározása történhet húzó, nyomó, vagy akár csavaró irányban is.
A Zwick/Roell csoport gépeinek egyedi, moduláris felépítésének köszönhetően a vizsgálógépek szabadon bővíthetők, vagy kiegészítőkkel elláthatóak.

Szervo-hidraulikus vizsgálógépek
Ezek a szervo-hidraulikus vizsgálógépek alkalmasak húzó, nyomó és egyéb ciklikus és fárasztó vizsgálatokra, beleértve a statikus, a folytonos, a periodikus és a véletlenszerű terheléseket.

Vibroforok 5-550kN-ig
A fáradási szilárdság meghatározására vibroforokat alkalmaznak, ezek az élettartam és a fáradási határfeszültség meghatározására alkalmasak húzó, nyomó, pulzáló és váltakozó terhelés alatt.

Elektro-mechanikus actuator
Az elektro-mechanikus actuator univerzálisan használható húzó és nyomó irányú alkalmazásokra, beépíthetők vizsgálati eszközökbe, különböző konfigurációkban